Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülhetsz.

ha fájnia kell, akkor most fájjon - mondtam. mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. ha választania kell, hát válasszon hamar. én várni fogom. vagy elfelejtem. a várakozás fáj. a felejtés is fáj. de minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk.

egy pont, ahol túléled a lehetetlent..

Ha elszakítanak tőlünk valakit, akit szeretünk, úgy adhatunk neki hosszú életet, ha szeretetünk sosem szűnik. A házak leégnek, az emberek meghalnak, de az igazi szeretet örökké tart.

A zene nélküli élet, nem élet;

30 április, 2010

Elmenni

Elmenni ahol senki sem talál meg. Arra a helyre ahol senki sem tudja, hogy kivagy. Erre vágyom napok óta. Elmúlni, mint egy pillanat és vissza sem jönni, mint emlék. Mindenki elfelejtene. Csak a város rejtené magába a cipőmről lehulló koszt, esetleg egy elhullajtott hajszálamat. Nem emlékeznének rám, mégis ott lennék. Ott ahol ma is élek, ott ahol sokan szeretnek, és ott ahol annyi minden történt és történik velem. Szeretem ezt a helyet.. mégis elegem lett belőle. Akárhova megyek mindenhol ott van valaki aki tudja a nevem, esetleg hallott is rólam és ez annyira nyomasztó sokszor, hogy az elmondhatatlan.

Ha elmennék, ma vagy tíz perc múlva, biztos feltűnne valakinek a hiányom. De ha megoldhatnám, hogy úgy menjek el, hogy senkinek fel sem tűnik akkor megtenném. Biztos hiányozna a megszokás és vissza akarnék jönni.. de ha nem térhetnék vissza?

Sokszor említem, hogy legszívesebben meghalnék. Igen, sokszor meghalni volna jó. Örökre elmenni és máshol, más bőrébe egy új bőrben ébredni nagy kihívás és nagy dolog. Nem tudnám, mi történne azokkal akik ma fontosak, nem tudnám, hogy alakul a jövőjük.. és nem tudnám hiányoznék nekik?

Elmenni, oda ahol senki sem ismer. Elmenni úgy, hogy észre sem veszik, ha mégis nem foglalkoznak vele.

Néha úgy érzem, Isten egy szenvedő egyénnek teremtett a Földre, hogy ott csak álljak egy helyben és ne haladjak semerre sem. Elgondolkodva azon.. Isten, hogy teremthetett ekkora szemetet a Földre, mint én?
...van valami dolgom még itt, vagy csak egy semmirekellő, két lábon járó egyén vagyok..?

meghalnivolnajó.. aki a lelkem bánatát nem érti, az sosem fog megismerni.

2 megjegyzés:

Dugong írta...

Drága Donnám! (Figyeled, mien alliteráció*kacsint*)

Én hiszem azt, hogy a földön minden életnek értelme van. Lehet, hogy valaki azért született meg, hogy önygilkos legyen, és a többi ember tanuljon a hibájából, de akkor is volt célja az életének. Én úgy gondolom, ha valaki annyira jól tud írni, mint te, ha valaki annyira szerény és jólelkű mint te, akkor biztos több értelme van az életének, mintsem, hogy öngyilkos legyen. Valahol vár rád még egy feladad, amit el kell végezned.
Amúgy, ha úgy érzed, hogy el kell menned, akkor menj. Szökj meg egy kicsit a hétköznapokból. Csinálj valami olyat, amit még azelőtt soha, olyan ruhában, amit sosem vennél föl, és éld át a csodát. Vagy vegyél elő egy könyvet, és kezd el olvasni. De ne félórát olvass, hanem egy egész napon keresztül! Szűnj meg ebben a világban létezni! (Hétvégén olvastam először angol nyelvű könyvet és nagyon bejött. Ha sokáig olvasod, szinte nehezedre esik utánna magyarul beszélni. Tényleg egy másik világban jártam.)

Pusz, Ale

Donna írta...

:')
Alexa! igazad van, és valahogy, de énis így gondolom ahogyan Te. köszönöm szépen, hogy ilyen kedves és megértő vagy velem :) hmm, köszönöm. elmenni egy másik országba, időbe egy másik ember bőrebe nem is hangzik rosszul.. ha lesz egy kis időm kipróbálom.. köszi :) puszil: Donna L

Twilight - forever and even longer ♥

O here will I set up my everlasting rest, and shake the yoke of inauspicious stars from this world-wearied flesh.
Eyes, look your last!
Arms, take your last embrace!
And lips - O you, the doors of breath seal with a righteous kiss dateless bargain to engrossing death!

These violent delights have violent ends...
..and in their triumph die, like fire and powder, which as they kiss consume.