Egy pont, ahol erősnek kell lenned, és egy másik, ahol elgyengülhetsz.

ha fájnia kell, akkor most fájjon - mondtam. mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. ha választania kell, hát válasszon hamar. én várni fogom. vagy elfelejtem. a várakozás fáj. a felejtés is fáj. de minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk.

egy pont, ahol túléled a lehetetlent..

Ha elszakítanak tőlünk valakit, akit szeretünk, úgy adhatunk neki hosszú életet, ha szeretetünk sosem szűnik. A házak leégnek, az emberek meghalnak, de az igazi szeretet örökké tart.

A zene nélküli élet, nem élet;

03 április, 2010

Drága Robert!

Erre a bejegyzésre most azért kerül sor, hogy mindenki tisztán lássa, tudja, hogy én miért is nem megyek fel Budapestre Rob 'lesőbe'. Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy k*rva nagy szerencséje van annak aki felmehet és akár EGY másodpercre is láthatja Őt! Nem fogok nektek hazudni, ugyanis én nem láttam pedig tényleg az volna minden vágyam. Rob nekem nem egy egyszerű színész nekem Ő nagyon sokat jelent, és ezt nevezheti akárki beteges rajongásnak. Igen, beteg vagyok belevagyok betegedve, hogy nekem sosem sikerül semmi és nem láthatom azt az embert akire örökre emlékezni fogok, és akarok, azt az embert akit mérhetetlenül tisztelek és szeretek. Szeretem igen. Lehet, hogy nem ismerem Rob-ot de maga a jelleme a kisugárzása arra ösztönöz, hogy szeressem mert megérdemli. Az egyik tévés csatornán azt mondta be a riporter, hogy a legnagyobb fanok vannak kint a forgatáson amit azért megcáfolnék! Kikérem magamnak, nem hinném, hogy Rob-nak kb. 200 rajongója van, akik megtehetik, hogy elmenjenek megnézni Őt, és ezt sem hinném, hogy én vagyok az egyetlen aki kénytelen otthon gyötrődni, és látni más boldogságát amit Rob megpillantása váltott ki az adott személyből. Én is fanatikus, debil, beteg rajongó vagyok aki azért a pillanatért ölne, hogy egy másodperce megpillantsa Őt. Van egy leányzó aki mindig hív, hogy menjek Pestre, ő volt is. De sajnálom nem tehetem. Ettől nem érzem úgy, hogy megcsalnám Robert-et, azzall, hogy 15 évesen nem szállok fel egy vonatra és megyek egyedül Pestre. Igen, bevallom tartok dolgoktól, helyzetektől de ki nem? Ha nem lenne ekkora benne a rizikó mennék, még el is fogadnám a kölcsön adott pénzt de nem tehetem. És amikor ez a leányzó azt említette, hogy kedden is megy Pestre mert esküvői jelenetet forgatnak, a szívem szakadt meg.. de komolyan. Mehetnék, és mégse. Annyira jó volna és szerintem nem is kérek nagyot. Robert Pattinson azaz ember az életembe akit tisztelek, sosem feledem, és felnézek Rá. Tökéletesen megtestesíti azt a személyt aki szintén nagy helyet foglal el a szívembe! Ő nem más, mint Edward Cullen. Nem hasonlítom egymáshoz a két személyt mert míg Rob valós, Edward nem. De, sokban hasonlítanak és Rob-nak sikerült is Edward-ot úgy a színpadra varázsolnia, hogy hiteles legyen. És igen nekem Edward is valós.. akármennyire hihetetlen de az. Nekem a Twilight borzasztóan sokat adott és ezért örökké hálás leszek. Tudom, hogy ő ezt a bejegyzést sosem fogja olvasni, de amit közzétettem silány szavaimat, az után boldogan, sírosan szívok el egy szál kék light Camel cigarettát, mert ugyebár szeretett Rob-om is azt szívja. Nem is tudom, hogyan zárjam le ezt a monológot.. talán Rob-hoz szólok pár szót.

"Örökké emlékezni fogok mindenre, amit adtál, sosem feledlek, tisztellek s felnézek Rád, RPattz. Köszönöm a rengeteg eddigi élményt és az ezután következőket is..."

Ez a bejegyzés szívből szólt és remélem mindenkinek érthető aki olvassa, hogy önhibámon kívül nem megyek Pestre, és ezzel biztosan nem csalom meg Robert-et. Attól még, hogy nem megyek nem tartom magam kisebb rajongónak, sőt a hitem Rob felé egyre erősebb lett!

17 megjegyzés:

Tom írta...

Szia kedves!
Ha minden igaz jól piszkáltál,mert tudok írni. Köszönöm! :)
Ami a bejegyzést illeti,megható,voltam kint ma,mert megígértem Manónak,h próbálok plecsnit szerezni,de lehetetlen. Sok nyafogó kiscsaj hisztizik,körbe van kerítve az egész és Robnak híre-hamva sem volt. Pedig szerettem volna örömet szerezni Manónak.
Puszi! :

Donna írta...

Szia (:
oh, én köszönöm, hogy írsz nekem! sok nyafogó kiscsaj..?? ez új, mert eddig senki nem említette, eddig fényezve voltak, ugyanis csöndesek.. de én nem mondok semmit nem a helyszínen szóval a Te szavadra adok (:
puszi! (:

Tom írta...

Valószínű,h ha jelenetfelvétel zajlik,akkor csöndesek,ugyanis sztem akkor mkit távol tartanak onnét. Mi mikor kint voltunk olyan 2 órát kb. javarészt rendezgették a terepet,de sokat nem láttunk,mert mki elénk állt.

Donna írta...

értem, köszönöm a tájékoztatást amúgy :D biztosan csöndesek, mert különben kidobják őket vagy mi.. nem értek a lovakhoz x)

Tom írta...

Én sem vagyok lovász,sőt! Kifejezetten Twilight rajongó sem,nem is olvastam/láttam még,csak Manó sztoriját olvastam,de mivel szeretem őt,így szerettem volna neki örömet szerezni.

Donna írta...

Szerintem rólam lerí, h debil módon az vagyok xD Kedves tőled, énis kimennék ha ott laknék, de persze csak ha forgatás van.. a kiscsajszikra nincs undorom :)

Tom írta...

Én nem neveznélek debilnek. Ha Téged ez tesz boldoggá,ám szeresd,olvasd,nézd,írd. Baj nem lehet belőle.
Mindenki azt szeret,amit akar,ezért nem kell elitélni senkit. Tőlem lehetsz vámpír is,akkor is normális embernek tünsz. :)

Donna írta...

örülök, h így gondolod! de komolyan, kevés az ilyen ember.. legalábbis az én ismereteim alapján. Próbálok jó benyomást nyújtani..nem szeretem ha félre ismernek (:

Tom írta...

Nekem sincsenek túl jó tapasztalataim,de erről majd mesélek privát körülmények közt. Manótól elkérheted az emailt vagy msnt. Leírnám én is,csak nem akarom közzé tenni.

Donna írta...

Okés! Elkérem tőle az msn címedet vagy levelet írjak?

Tom írta...

Amelyik neked kényelmesebb,de sztem ismerkedni előnyösebb az msn,mert sűrűn kéne levelet írnunk akkor. :)
De ahogy gondolja kisasszony! :)

Donna írta...

Legyen igen az msn, bekell vallanom, h borzasztó lusta vagyok szóval a levelekre 100 évvel később válaszolnék, miután megkaptam :$ x)

Tom írta...

Akkor ezt is megbeszéltük. :)
Beszélsz még Manóval vagy szóljak neki,h adja meg a címet?

Donna írta...

akkor már rendeztük :) és hamarosan beszélünk msn-en is.

Tom írta...

Nagyon várom,mert érdekes emberkének tünsz. :) És abból sosem lehet elég. :)

Donna írta...

:D várom, örülök, hogy megismerhetek egy új embert!

Tom írta...

Annyira nem vagyok új,25 éve működöm jelenlegi formámban,de értem a célzást és sztem nagyon jól megleszünk egymással. :)

Twilight - forever and even longer ♥

O here will I set up my everlasting rest, and shake the yoke of inauspicious stars from this world-wearied flesh.
Eyes, look your last!
Arms, take your last embrace!
And lips - O you, the doors of breath seal with a righteous kiss dateless bargain to engrossing death!

These violent delights have violent ends...
..and in their triumph die, like fire and powder, which as they kiss consume.